Мирослава Владимирова

Home / Мирослава Владимирова

Мирослава Владимирова

Основател

Здравейте, казвам се Мирослава и от 2014 година, спътник в живота ми е множествената склероза.

Стандартната медицина веднага ме вкара в матрицата: инжекции 3 пъти седмично и нищо друго. Никой не каза за смяна в хранителния режим, нито определен спорт. Дори напротив: не трябвало да се задъхвам когато ходя и да си почивам. Само това!? Събрах всичко съзнателно в мен и реших да търся моя начин.

След дълго търсене и изследване намерих цялостно разбиране за здравето ми, за психиката и ума ми.

Започнах да се грижа да своя емоционален комфорт, започнах да изразявам всички чувства и емоции и да не задържам нищо в себе си. Успях да видя МС като сигнал, че нещо в тялото и съзнанието ми трябва да се промени, за да съм отново здрава и силна. Започнах да се занимавам ежедневно с йога и тя ми даде много мъдрост и възможност за преценка за това как да балансирам емоциите си, как да дишам правилно и как да се грижа за физическото си тяло. Открих начина да има синхрон и единение на тяло, ум и психика.

Борбата с МС постоянно ме провокира да действам и да не спирам. По пътя си срещнах много прекрасни хора, които ме вдъхновяват и всеки един има своя отпечатък върху мен и ежедневните ми практики. На всеки един съм безкрайно благодарна, че ми дарява светлина, а на МС мога да БЛАГОДАРЯ за урока. Взех си поука и продължавам напред. Ако това не ми се беше случило, сигурно нямаше да се докосна до йога и Аюрведа, а това не бих искала да го пропускам. В началото йога за мен беше здраве, но вече не е само това. Йога е моята практика за познанство на самата мен, йога ме балансира и дава яснота и стабилност в живота ми. Йога ми дава мъдростта и силата да променя нещата, които мога да променя и ми помага да приема нещата, които не мога да променя.

Ето защо започнах изучаване на мъдростта на йога в дълбочина от доказани и квалифицирани професионалисти и започна моето обучение като инструктор по йога.

През 2015 г. Със семейството ми основахме Студио за йога и здраве ЛОТОС с идеята да споделям знанията си и да помагам на хората около мен.

Завърших редица курсове и специализации като инструктор по йога:

  • Следдипломна квалификация по йога към БФЙ и НСА
  • Курс за инструктори към Българската Ащанга Академия
  • обучение на три нива в Основи на Аюрведа и Аюрведа терапии
  • обучение в Аюрведа готварски курс
  • обучение за инструктор по Въздушна йога
  • Посещение на редица лекции и семинари на йога тематика
  • Пътувания до Индия и преподаване на йога за МС пациенти

В началото студиото бе позиционирано в малък апартамент, но с времето израснахме и основахме ЦЕНТЪР ЗА ЙОГА И ЗДРАВЕ ЛОТОС.

Продължавам ежедневно да следвам пътя си и да изпълнявам мисията си да помагам за повишаване на осъзнаването за грижа за тялото и ума ни!

Socials