За нас

Йога е един от най-древните методи за поддържане на духа и тялото в хармония. Векове наред източните народи са използвали този неизчерпаем източник от практики и техники за възстановяване и поддържане на така необходимия баланс между физическото и енергийното тяло, между духовното и материалното.

Постоянно се увеличава броя на хората по света, усещащи притегателната сила на Йога и потребността да я практикуват. Потребност, до която хората достигат след констатиране на проблеми и определена диагноза. Точно това беше и моят път – диагноза Множествена склероза на 19 години. След много години търсене на начин за справяне с проблема открих древните науки: Йога и Аюрведа, които през годините са се развивали заедно в синхрон и се допълват една друга. Аюрведа ни учи на правилен начин на живот: спане, хранене, приемане на билки и терапии. Йога пък ни дава съвети за движение на тялото и техники за овладяване на дъха и осъзнаване на емоциите. Когато двете науки се прилагат заедно тогава резултата е крепко здраве и стабилна психика. Защото всичко, което разрушава тялото ни идва от негово величество – Умът!

Искреното ми желание да споделя това вдъхновение и наученото по пътя ми, накара мен и семейството ми да създадем хармонично пространство за Йога и Аюрведа и да запалим във Вас пламъчето, което ни пречиства от всичко отрицателно и ни помага да се свържем с по-висшата си същност – тази на любовта и хармонията!
Йога ни помага да реализираме истинския си потенциал, разкрива пред нас тайната как да живеем щастливо, в хармония със себе си и другите.
Направете нещо ценно за себе си и се погрижете за обединението на тяло-ум-душа.

На Ваше разположение са:
Вегетариански ресторант с голямо разнообразие от храни
Две йога зали с тоалетни и съблекални
Две солни стаи: голяма (66кв. м.) и малка (12кв. м.)
Стая за масаж с разнообразие от терапии

Заповядайте и се оставете на блаженството да ви изпълни! ❤️