Контакти

Контакт:

0882 030305

Адрес:

ул. Цар Самуил 17
Дупница, 2600

Работно време:

Понеделник-Петък: 08:00-22:00
Събота: 09:00-22:00
Неделя: почивен ден

Имате въпроси? Ние имаме отговори.

Нужно да сте облечени в удобно облекло (клин и тениска/блуза, по чорапи или боси). Всичко нужно за практиката подсигуряваме на място (постелки, одеала, блокчета, възглавнички), така че няма нужда да носите нищо повече.

Просто вземете доброто си настроение!

Практиките, насочени за начинаещи са структурирани по такъв начин, че постепенно и разбираемо да навлезете във всяка една позиция. Темпото е слабо или умерено, за да може всеки човек да усети ефекта на всяка позиция. С времето осъзнаването за тялото и физическите умения нарастват и вече изпълнението на позициите става с лекота.

 

На Ваше разположение са съблекални с индивидуални шкафчета, в които можете да приберете личните си вещи и да ги заключите с персонален ключ. Вземете ключа със себе си в залата и го сложете под вашата постелка до приключване на практиката.

Ако усетите умора по време на практиката бихте могли да останете в детска поза за няколко минути, докато дъха се успокои и когато сте готови да се включите отново. Ако сте начинаещи не е нужно да изпълнявате абсолютно всяка една от показваните асани. Слушайте тялото си и нека практиката по йога ви носи лекота и наслада, а не умора и напрежение.

Пишете ни